Mini O

(null)

24 timmar jobb, 32 timmar plugg, sådär 5 timmar virkning och ett par timmar soffhäng med missarna, men vill ni gissa vilken ynka timme som var bäst? Den med Odin och hans föräldrar på BB Malmö såklart. 

Alltså jag har aldrig sett en sån liten människa i hela mitt liv, med sina pluttiga typ 2350 (?) gram, sådär tre dagar efter kejsarsnittet. Huvudet alldeles runt och nästan orört, och han hade sådär massor extrahud på skallen så det blev alldeles rynkigt när han grimaserade. Åh hade jag fått välja hade han fått ligga där i min famn hela dagen! Lyllos de fantastiska föräldrarna som fick plocka hem sitt lilla knyte igårkväll. Han är underbar Jannice & Albin! Längtar redan tills jag får spana in honom igen. Jag och kameran alltså. 

Men först ska jag ha kursstart i reglerteknik och slå in Odins "välkommentillvärlden"-present. 

Den 24 oktober

Hej kompisar. Idag får ni ett litet collage från i tisdags. Kan ni ana att jag var i en bubbla på cykeln till skolan? Tss. Solen målade himlen rosa när Jannice fick göra kejsarsnitt. Och några timmar senare kom första snapen. Men den i collaget är från idag, under min filt! Var tvungen att dela det med er. Gissa om jag längtar tills jag får träffa bebis!

(null)

Ännu ett mobilinlägg men med lite update!

Hej världen. Tänkte lägga in lite bilder från helgen, och wow nya appen verkar bra! Så nice. Inbillar mig tillochmed att det kanske leder till att jag postar mer här hehe.

(null)

Men ja, vi gillar helg!! Men vi har fuskat lite till och från med vårt sockerförbud hela helgen... skyller på att Mattias har varit sjuk. Och att den dagen vi skulle fuskat (fredag) så blev det bara fem chips och ett glas vin... så det behövde jag ju ta igen... hehe. 

Hallå en annan grej, kolla rutorna!! Ja de virkade alltså. Jag ska göra en pläd! Till vårt gråa sovrum. Och det går fort! Så kul med rutor, känns som det händer saker så fort. Plus att garnet är tjockare än jag är van vid. Haha sjuk skillnad att virka människopläd mot bebisfilt... 

På tal om bebis. Jag har tippat att Jannice & Albin får sin knodd redan nu på torsdag(!!) hur sjukt. Det är dock två veckor före deras bf men ändå. Han skulle kunna komma närsom nu!!!