Måndagsmood & suddig bästisbild

Hejjj. Jag skrev ett inlägg igår från jobbet. Som jag försökte ladda upp från mobilen samtidigt som jag cyklade. Det inlägget finns inte längre. Suck. Inte för att det var särskilt intressant haha. Men ändå. Jag har inte tagit en enda bild i september utöver ett företagsfotojobb (!!) så jag hittade typ inget att lägga in här, förrän jag tittade i augustimappen...

...och kolla! Världens sämsta bildkvalité men världens bästa sällskap. Mina bästa på besök. Åh. Så nu blev jag lite glad ändå. Ligger hemma den här förmiddagen, vi har inget på schemat i skolan just den här förmiddagen och det har aldrig passat mig bättre. Jag har fått dunderförkylning och snorar/tårar sönder. Så nu hänger jag med lite plugg i bäddsoffan.

Vi har faktiskt sovit i vardagsrummet inatt, för det är kaos i sovrummet haha. Vi målar en av väggarna! Så glad att vi tog tag i det, blir så fint! Och när färgen håller på att torka ska man ju inte sova där + att vi vill inte ha in katthår i kaoset så vi har stängt dörren dit och flyttat ut i vardagsrummet. Återkommer med resultat! Lovar. Någon gång iallafall. Puss!

1

Sånt där bildlöst tråkigt rabbel

Hej världen. 
 
Idag har jag unnat mig sovmorgon (= sovit längre än 7) för första gången på ett bra tag. Och anledningen? Jag ska skriva en dugga, typ som ett delprov, om en timme. Kände att då om någonsin får man sova till 8:30 haha.
Jag vill egentligen inte vara den som tittar in här för första gången på ett tag och bara klagar, men jag har verkligen inte tid till något längre alltså. Tror jag just nu pluggar min tuffaste termin någonsin med två riktigt stora kurser och en riktigt tråkig kurs samtidigt. Det är den tråkiga kursen som man måste skriva duggor i + göra ett stort grupparbete... 
Och på eftermiddagarna cyklar jag oftast direkt från skolan till jobb. Eller tar med mig en massor plugg hem till soffan. Inte jättehållbart. Försöker hålla tummarna nu för att jobbet ska vara lugnt på söndag så jag har förmiddagen ledig. Då ska jag plugga lite till... Och kanske måla sovrummet! Det är förhoppningen.
Men ni nu ska jag ta cykeln i ösregnet till min duggga. Wish me luck!

Julia & Andreas

Jag kan typ inte uttrycka i ord hur nöjd jag är med bilderna från den här dagen. Det var så klockrent fint! Har inte fått klart allt än för att jag inte hunnit, så jag lägger bara in två från dropbox på min lunchrast haha. Men snart så, i helgen kanske jag får lite tid till redigering!