Bildisar osåHej mina fina! Väntar på mat härborta så kan lägga någon minut på ett mobilcollage & blogginlägg tänkte jag! Glad tjej idag, lovar, inga deppinlägg här inte! Vi busar för fullt i fina huset vi bor i (jag har väl sagt att vi är på roadtrip va?) och det är himla bra. När vi kommer hem från jobb umgås vi & lagar mat. Äter tillsammans, dricker te tillsammans & sen kanske en film eller partymusik i någon timme. Not complaining! & jag kan ju tillägga att de enda kläderna jag använder är jobbkläder & pyjamasshorts + goströja. Hur skönt?! Köpt nya fina pyjamasshorts hehe. Dessutom har vi tvättmaskin så jobbtröjan är aldrig ofräsch! Uhuu såhär skulle man ha det varje vecka :)) 

Tankar osånt

Dagar som idag saknar jag hemmavärlden lite extra. Sitter här 06.57 och stirrar på mobilen och försöker vakna. Ute är det molnigt men kvavt som attan och jag är iiiinte sugen på att trassla ut mig från täcket för att möta upp de andra nio polarna som är superpigga & redan har lagat havregrynsgröt & omelett. Knäppisar!

En av tjejerna som är med här måste åka hem (alltså hem-hem till Sverige) snart och allt är lite galet. Hennes bästa vän i Sverige har mist sina föräldrar + syster i en bilolycka och nu behöver hon hjälp med sin tvååriga dotter & alla begravningsförberedningar. Klart hon då ringer dotterns gudmor, även om hon är på andra sidan jordklotet... Helt otroligt vad livet är skört hörni, blir så tagen av det här! Kunde lika gärna varit bästisen i den där bilen och vips var jobbpolarn här mamma. På andra sidan jordklotet. Bara får mig att längta till mina fina därhemma, både bästisar & syskon & inte minst föräldrar. 

& som jag alltid säger men verkligen nu menar; ta hand om er!
2

What this girl is up to

Helluuu nu händer det visst för mycket i den här tjejens lilla australienska liv haha. Men det är en lycklig tjej som stressar mellan jobb & intervju & roommates & arbetskamraterna. Psykiskt mår jag sååå bra nu! Fysiskt haha kanske inte lika bra. Tror jag har med mig något tokigt från Sverige & det plus stressmage gör inte mina lediga stunder särskilt...lediga... Men det märks ju inte under tiden jag jobbar så jag stressar vidare ett tag till haha!
 
 
Någon ville ha det förklarat vad jag jobbar med så jag drar väl den historien nu när jag ändå bara sitter här på mitt tåg. Vi kallar det face to face-försäljning & fundraising för ett sportsprogram som heter Special Olympics Australia. De hjälper människor med Downs syndrom, asbergers osv. Så det är ganska simpelt, ett annat företag har sponsrat så vi säljer en produkt som ger kunden något tillbaka för att de hjälper till :} I december kommer det vara en jättestor typ olympisk tävling i Newcastle för de här barnen/vuxna så vi försöker hjälpa dem inför det också. Yes, lite klarare nu? ;} innebär en hel del resor & umgänge med härliga människor så det är faktiskt toppen! 
Nu dödar jag visst telefonens batteri ehe, vi hörs hörni! Puwsipuws
1