Bubbel, vitaminer och planta

Hejhopp! 

Tjej som fick i sig lite bubbel igårkväll här hehe. Ibland när jag vaknar, bubbel eller inte, så typ sticker det/domnar lite i händer och fötter. Vet inte vad det kan bero på men det är alltid värre efter alkohol haha så jag känner mig lite skakis nu faktiskt. Googlade det och fick upp att det kan bero på vitamin B12-brist? Så nu har jag beställt såna. Också. Haha jag har blivit lite av en vitamin-junkie. MEN jag tror ärligt talat att jag har hittat mirakelkuren för min pollenallergi! Så sjukt men jag mår så mycket bättre i år än så länge med de piller jag börjat med. 

Anyhow bubbel var SÅ mysigt!! Ester är i Malmö över några dagar på kurs så vi fick kvalitetstid igår. Fem timmars babbel och bubbel och middag gick så hysteriskt fort. Saknar henne så mycket till vardags!! Och paket fick jag med, så bortskämd. 

Tänk att en annan fyller 25 snart. Hur sjukt? Ingen åldersnoja eller så egentligen men halvvägs till 30 är ju crazy hehe.

Jag ska visa en planta idag! Det är en stickling jag bytt till mig från början som växte maaaassor men sen var det en katt som bröt av den...

(null)

Så ni ser ju till vänster hur kapad den var. Men jag testade ändå att peta ner den "såriga" toppen i jord och nu skaffar den små bebisar?! Haha hur cool. 

Thats all for me, nu ska jag dricka upp mitt kaffe innan jag har en städ- och fixardag här hemma. Stockholm i helgen!