Julbak

 
Bilder från julbaket hemma i Åtvid! Sen brast tålamodet med perfekt deg & sånt haha! Måste dock ge lite cred till Lily som bakade sniglar i lussedeg, så himla söta!

Dan före dopparedan

... undrar hur många inlägg som fått den titeln idag ;)
 
 
Hallu i julstugan! Och i den alldeles för tomma bloggen ja... 
 
Grejen är att jag glömt ta med sladden från kamera till dator. Så även om jag tar bilder så kan jag inte visa dem, suck. Men det kommer iallafall finnas grejer att lägga upp sen i januari! När jag egentligen ska stressplugga. Hm. Bilderna här är iallafall från lägenheten, långt innan alla julklappar blivit inslagna. Nu ligger det under granen här i Hävla tillsammans med helt sjukt mycket annat! 
Just nu andas vi ut lite, Mattias och jag. Mycket flängande fram & tillbaka + bus med systerdöttrar & syskon gör en trött! Men det är bra fint också. Bakat har jag hunnit både i Åtvid & Hävla och hängt på stan med fyra småttisar har vi med gjort. Nu är Elvira & Alva på väg hit för bus igen :) 
 
Ikväll uppesittarkväll med hela familjen Gustavsson och imorgon kommer resten av Lillemors sida av släkten för julbord, KalleAnka & paketöppning. Sen rullar vi neråt Åtvidaberg igen framåt kvällen & myser framför brasa med min familj. Vad jag älskar det här!