Mobilisar från det senaste

Varnar för kattbildsbomb här hörni. Var & spanade på småttisar igår, och jösses alltså, jag vill ju bara ha allihop! Vi har pratat länge om att skaffa sällskap till Mumin till dagarna eftersom vi är borta ganska länge, så jag la en bevakning på birma i Skåne så väntade jag. Ingen brådska ju. Men så dök det upp i fredags att Mary hade en hel bunt birmabebisar och dessutom med ovanliga färger!

Kan inte riktigt tänka på annat just nu kan jag erkänna, men jodå. Idag har jag varit duktig på en löprunda och så har jag typ slagit sönder hela väggen i förhoppning om att få upp min hylla. Men icke. Efter typ 30sekunders googlande så insåg jag att jä**a clasohlson berättat & skickat med fel grejer till mig. Fan. Annars hade den suttit där nu. Gör om gör rätt antar jag och planerar en ny tripp dit för att klaga.

Sista lördagen i juli

Hejhallå! Med en dator som vägrar laddas med en kattbiten laddare och en telefon med trög skärm så går det minst sagt segt att blogga = dåligt med sånt nu. Men idag har jag blivit gräsänka, Mattias ska vara i Hävla en vecka. Så nu ska jag försöka få saker gjorda! Bilder ska redigeras, lägenheten ska storstädas och nya bilder ska tas. Och jag SKA blogga. Japp. Men först: kaffe & vattna blommor.

Midsommardagen

 
Hej livet! Saker rullar på här & jag vet att jag ska visa mer midsommarbilder så här är iallafall två. Ska åka till Östergötland i helgen och testfota ett par = fylla kortet på nytt, så det kommer finnas grejer att blogga om! Sen om det finns tid är en annan fråga. Helgen består av tåg fram & tillbaka, mys med Lily, familjehäng i Lund & Danmark, & kanske Legoland!? Bra grej. Missar bara några bästisar i Valö <3 
Men ja. Såhärdags är jag trött! Så vi hörs en annan gång, okay?