Lördag i dansstudion

Lycka är att ta en kurs i dans för första gången på 4år. Mindre lycka är det att vara så otränad att jag varit däckad resten av dagen med huvudvärk, muskelvärk och mental trötthet haha. Lunch gjorde jag till sambon iallafall när jag kom hem. Nu är jag ensam i soffan med två sovande missar för Mattias är på bästis-häng i Malmö. Vi kollar tv och käkar chips.

Har haft problem med en knasig allergireaktion eller något i ansiktet sedan förra torsdagen men nu går det åt rätt håll. En annan grej - att fota med extern blixt, varför har jag alltid vägrat det?! Bilden är liksom tagen när det var mörkt ute. Och jag har inte ens konstiga skuggor. Gillar! 

Och ja, tunnhårig i luggen har det senaste året gjort mig också, mindre fint är det...

Spelkväll

Vi spelade lite igår. Biljard, airhockey osv, 8 pers var vi & det var himla trevligt att komma iväg lite. Idag har jag eksem i hela ansiktet, vilket verkar vara nackdelen med vinter & farfars årsdag. (= torr, blöt vartannat) 


Annars rullar saker på, jag jobbar i veckorna och när det blir tentavecka ska jag lägga tid på det. Sen i höst läser jag på heltid igen om allt går som jag vill! 

Ja typ så, kram till er <3 

En ledig onsdag i januari

Hej vänner. Den senaste tiden har varit ganska knas, det har inte funnits jobb på mitt vanliga ställe så jag har testat runt lite annat. Testavdelningar osv. Samtidigt som jag pluggat till en omtenta som jag skrev i fredags. Så det jag vill komma fram till är att idag är första dagen jag är helt ledig och det är SÅ skönt!! Det enda jag gjort än så länge är att sätta mina tulpaner i nytt vatten och käka en äggmacka hehe.

Kolla vad fina mina tulpaner är! Sådär härligt kaos. Nu ska jag kolla serie, kanske käka något gott till lunch, ta en promenad och sen pussla! Så skönt.