HemmaveckaBilder från när jag var åtvidhemma över veckan! Höstmarknad, misse-mys, Martin-mys(!!) och sen en misse som jag lätt kunnat ta med mig hem. Fint att vara i åtvid, men sååå skönt att var hemma! Ja för Lund är väl hemma nu. Saknat min bästa sambo... Titta vad fin vår soffa är nu förresten! Alldeles för mycket kuddar och kaos men det är ju så det ska vara! Lily hade med sig älg-monstret och Mattias har skaffat "its so flyffyyy"-bruden. Haha tok. 

Förresten skrev jag min första tenta idag. Och på torsdag skriver jag nummer två. Som är mitt livs största matteprov... Mm!

Lyxliraren


Cheyenne & jag känner nog likadant idag, skulle så hemskt gärna sova mig igenom dagen. Så himla trött! Inget bra. Måste plugga 7 olika mattekapitel, skapa en loogga till Mekka, göra en banderoll, göra två planscher, och plugga cad. Det känns bra oså... Menmen, lite matte några timmar till & ett samtal, sen ska jag nog vara en bättre bit på vägen... ja. Haha det är så irriterande att ha en slö-misse här brevid som bara gosar sig igenom dagen... Lyxlirare.

En helg i LübeckNu hörni kommer det en bildbomb! Var i Tyskland över helgen med familjen & tias. Så himla mys! Bodde i Lubeck, gick på nöjesfält & handlade lite alkohol (ja så mycket som gick in i en fullpackad bil med 6pers..)


De sista fyra är från shopping i lördags i Lubeck. Nu i veckan blir det 100% plugg kan jag lova!
Ja och lite dejtande förstås. Farmor & mormor & fia ska ses. Gos!