Mymlan 1år

 
Japp, igår fyllde Mymlan ett år (vilket jag inte hade vetat om jag inte fått sms från hennes försäkringsbolag haha) så jag passade på att fota lite när vi ändå möblerade om i sovrummet. Undrar om hon blir rödare i ansiktet. När Mumin var ett år (klicka här så får ni ett exempel på det) så var han lite ljusare än han är nu, och såg lite mer "bebis" ut typ. Hmm.
 
 
Haha sötpropp. Tycker knappt om att bli buren och posar himla dåligt framför kameran. Haha.

Köpenhamnbilder 2017

Hej världen. Tänkte vara lite duktig och skriva här men jag har inte mycket att säga insåg jag... Ska lägga in lite bilder från när vi var i Köpenhamn och förhoppningsvis några på missarna från igår. Vi har haft en slöhelg men nästa vecka är det nog fullt upp igen. Till helgen åker jag till Åtvid för bröllopsfoton och morsdag-firande! Ska bli mysigt. Naej slut på tomt snack, dags för bilder.
 
 
Haha jag orkade inte pussla ihop bilder så det får bli endast liggande såna. Jaja.

Mattias 24-årsdag

 
Lite bilder från Mattias födelsedag lovade jag! Han öppnade paket under frukosten och sen dukade vi upp för födelsedagslunch & tårta. Sen kom finfrämmat!
 
Tjejerna hade fått varsin slime som de lekte järnet med, och sen fick Mattias blåsa ut ljusen och skära en slice ur tårtan. Som blev så god! Lite förvånad här haha, men jag kunde jag med! 
 
Grattis min finaste. Som jag älskar dig!