Windyyy

 
TOKIGT blåsigt häromdagen. Gick inte att vara på stranden för att sanden blåste upp så hårt i ryggen på en..
haha! Men det löste vi och gick i vattnet + solade på gräset yaaay! 

Apartment announce

 
Tihi, när ni läser det här har Matilda & jag redan varsin lägenhets-nyckel i handen ska ni se :D
 
Vi har varit lite små-skeptiska till det här med lägenhetsletande som ni ser haha. Häromdagen mötte vi upp en kille som såg ut att vara sådär 12år gammal (sorry James) som hade planer på att hyra en lägenhet som kostade 900 dollar + räkningar i veckan... där skulle sen fem pers bo tyckte han, och sa att den var awesome med pool - ja som man fick dela med alla andra i det lägenhetshuset haha. (annonsen sa att lägenheten var perfekt för en tvåbarnsfamilj) och sen hade han med sina mattekunskaper räknat ut att det skulle kosta 178 dollar /person. Suck. Ingen av oss fyra som dök upp hade jobb och han hade inte ens förstått själv att det tillkom kostnader utanför de där 900 dollarna... Kanske kan tillägga att hans profilbild var på honom utklädd till typ en romer med en häst brevid sig. Uppochner. Naej det där var det sjukaste haha. 
 
Men nu har vi iallafall något halvvettigt pågång! Inte vackraste lägenheten inuti & den kommer vi ju att dela med andra människor (spännande haha!) men det känns bra! Som ni ser ligger den på huvudgatan, med mindre än 15 minuters gång till både strand och city + att busshållplats finns tio meter från byggnaden. Blir superbra att börja med!

Minimysis

 
Min absoluta favvobild på mini just nu. Har den utskriven i plånboken tillsammans med bilder på alla andra fina, gosigos.