23 dec 2014


Mera jul-bilder, dessa från dagen innan. 
 
Den här helgen har vi varit duktiga kan jag lova! Igår hann vi med gym-bilbesiktning-matshopping-matteplugg. Och idag har jag tränat med PT, vi har storstädat (som alltid på söndagar), tvättat igenom massor handdukar & kläder + lagat pannkakor. Dessutom stått ut med några timmars strömavbrott. Helt sjukt! Hela området ända ner till McDonalds dog. Haha. Nu ska visst jag laga thai till kvällsmat + matlåda & sen vika tvätt innan vi slappnar av helt. Phu. Hoppas ni haft en fin helg godingar.
 

Julafton 2014

 
Har helt glömt att titta igenom & fixa iordning julaftons-bilderna så det var väl på tiden... lilla Lily som inte var rädd för tomten en sekund, haha. Varje gång han bad om en kram så sprang hon fram och kelade. Tror det var en nöjd liten brud vi hade! Sen kollade vi lääänge på gamla videos från när jag, Emil, Meja & kusinerna var små. När Emil bestämt skulle avslöja att han visste vem tomten var & jag mest smilade med världens tjockaste kinder. Haha så himla mys. Längtar redan hem igen. Snart. 

Tisdagar osåDet... Är mycket att göra nu igen. Haha. Åh suck. Menmen. Bara att få saker gjort på dagarna så jag kan hänga med sambon lite sen. Men ah. Typ så. Skriver igen när jag har något att komma med haha.