Jag & tussarna i fint ljus

 
Ja ni. Det här med att skriva inlägg har jag tappat helt så nu försöker jag bara hålla den här bloggen vid liv lite med bilder, mest för min egen skull. Mitt hår har blivit lite långt, mymlan har vinterpäls och mumin sommarpäls, puckot. Mycket roligare än så blir det visst inte haha! Men vet ni den här helgen är Lillemor & Per + Jenny & Micke här! Det är roligt om något för jag har inte träffat dem sedan den 26 juli. Sjukt. Kram!

Odin-bebis

Men alltså jag blir helt knas-glad av att titta på de här bilderna som jag tog på Odin + J&A när han var bara 1,5 vecka. Åh. Han är idag 6 veckor, lite rundare i ansiktet, verkar få mammas näsa & pappas mun (enligt tant manda alltså hehe) men fortfarande mindre än Lily var när hon föddes, knas. 
 

#mandavirkar

 
Heeeeeej dags för uppdatering jag vet. Men! Nu har jag faktiskt satt ihop ett collage med mina senaste virkningsalster. Tillochmed dubletter av en bild ser jag nu.. haha suck. Men en kudde har jag pysslat ihop, med bubblor! Älskar den. De färdiga rutorna har jag satt ihop till en filt.. eller typ en halv haha. Men jag kände att jag behövde en paus så nu har jag istället virkat wristwarmers och... saker som inte blivit något vettigt haha. Och så kastade jag in en bild i mitten där på en filt som jag gjorde till Odin, med matchande mössa.
 
Ska sätta mig och göra något mer collage att lägga in här. Typ med bilder från sovrummet på mig och katterna. Eller Odin......
 
#mandavirkar