En hektisk fredag

Undrar varför jag nästan bara skriver när det är dags för en Östergötlandsvisit... betyder det att den enda gången jag är sugen på att uppdatera er är från tåg? Haha!

Jag är typ världens tröttaste just nu. Mymlan väckte mig vid fem genom att snutta (snara dra mig) i håret och nafsa mig i näsan. Hon är såååå kelig på morgonen. Troligtvis för att hon får mat när vi går upp... sen var jag tvungen att ta med en massor packning till jobbet för jag åker redan vid lunch från Lund. Glömde mitt passerkort så fick åka runt med Mattias på hans jobb tills han kunde släppa in mig på min avdelning. Kaos. Kaos var det även på min avdelning där en massor ordrar ska ut. Men nuså, ska jag andas lite (läs: jobba med bilder från igår) så jag kan busa med Elin & ungarna i eftermiddag (!!)

Kärlek

1

En onsdag i december

... och så bloggade jag inte på jättelänge. Nähäpp.

Och nu har jag suttit med telefonen i handen & den här inläggssidan uppe i över en kvart. Meeeen. Jag jobbar typ massor nu, pluggar lite & kollar serier eller redigerar jobbilder annars. I helgen ska jag till Östergötland för fotografering osånt. Och nästa vecka är det julfest med jobbet. Sen är det ju nästan jul(!!)

Norrköpingshelg

Hej vänner! Tänkte jag skulle lägga upp fler mobilbilder här. Gör faktiskt inget vettigare nu ändå. Lyssnar på standup & dricker te. Vi ska till Östergötland idag! Hem till svärisarna. Och hem till Mattias syster med alla systerdöttrar, kan inte uttrycka i ord vad jag längtat efter det! Mina syskon träffar jag ändå lite då och då... en gång i månaden? Minst. Det kommer ganska naturligt när man åker hemåt för fotograferingar eller för att träffa släkten i Åtvid. Som tur är! Och nu har systrarna & päronen precis varit här, bott på hotell & bjudit på lyxig mat i två dagar. Bästa som finns! Ja familjen alltså, maten kommer strax därefter ;)


Men det är banne mig mer än fyra månader sedan jag träffade Mattias systerdöttrar... Alltså tvillingarna har börjat PRATA sen sist! Sjukt. Men nuså, nu ska vi hem en långhelg. Kanske åka till Kolmården. Ha spelkväll med hela Mattias pappas släktsida. Och Margit är hemma i lägenheten med missarna. Guld!

1