Boxing day

Hej gänget!


Kikar in när jag ändå sitter i bil mot Åtvid. Vi har firat hemma med min familj, med mormor&morfar, med Mattias mammas sida av släkten & idag även med hans pappas sida. Phu! Så mysigt & vi är så bortskämda(!!) men jösses vad trött jag är i huvet. Imorgon styr vi hemåt Lund med en fullproppad bil (med våra egna julklappar!!) och våra missar. Hoppashoppas vi hinner köpa kaffemaskinen vi spanat in innan den säljer slut på rean. Sen kan jag hålla mig ifrån shopping fram tills alla födelsedagar drar igång tror jag, haha! För en gångs skull har vi önskat nyttiga hemmaprylar och endast vettigheter så jag riktigt ser fram emot att komma hem och packa upp & pussla. Som vanligt så är det vemodigt att åka ifrån alla generösa, genomgoa släktingar vi har. Och att åka ifrån den där närheten till farfar som mest finns här. Som inte riktigt går att ta på men som påverkar mitt sinne något så grymt. Och jag måste bara få skriva det och lätta på hjärtat lite. Vi såg en så rörande film igår & det spelade ingen roll hur mycket chips & gott som fanns, nagelbitande jag har inte en nagel kvar på händerna idag. Den rörde mig från start alltså. Och jag har tänkt länge nu att snart är det nytt år. Bättre år. Men ju närmre det kommer krypande desto mindre vill jag ha det. Konstigt att förklara. 

Nej nu ska vi till farmor och kolla läget. Kram på er!

23 december

Dan före dopparedan, missemys, paketspel och uppesittarkväll på stenhusgatan. Vi kom till Åtvid tidigt igår, lämnade missarna hos farmor & fick lunch. Sen mötte jag upp tjejerna för begravning, fika & så småningom spelkväll. Så lyckad kväll! 


Idag fick vi sovmorgon, sen har vi varit på turné tills vi landade i soffan här hemhemma. Jag har fått lego!! Hehe. Nu ska vi kolla Late late show & dricka drink. 

God jul mina fina!

Julvecka

Nu ska jag börja det här inlägget sådär fantastiskt traditionellt och säga att tusan vad fort december gick! Fjärde advent var igår och på torsdag åker vi hemhem för julfirande. Jag har gått och suktat efter en ny julstjärna men insåg idag att jag hade inte tillåtit den vara uppe längre än till den 27 december - vilket alltså hade blivit ca en vecka i år haha. Ingen stjärna i år med andra ord.

Mindre traditionellt är det väl att planera klädsel för begravning på torsdag, att planera julfirande på fler plan än två & att planera en jul utan farfar. Utan tomte. Vi kan prata om sorg en annan gång men knas är det.


Tröstar mig med mina sysselsättningar för stunden: skämma bort Mattias med hembakt, gosa med mina tussar, smsa med världens smartaste 6åring & paketinslagning av alla 10000paket. Nästan.

Nu ska jag krypa ner hos redan stenhårt sovande sambo (har varit uppe för att röja lägenheten på katt-ätbart...) och imorgon ska jag handla sista julklappen & mysa med Mathilda.