Jobbfoto

 
Så har jag pysslat med en hel hög olika jobb. Fotat i Köpenhamn flera gånger & på olika events. Bilder som de ovan är till en hemsida, vilket kanske verkar udda men jag tror det blir grymt! Hon pysslar med såntdär viktigt som att göra världen mer cykelvänlig osvosv. Himla cool.

6 juni 2016

Tänkte jag skulle jobba ikapp sådär hela juni i bilder här på bloggen, vad sägs om det? Har haft det smååått kaos (okay det händer ju visst alltid nuförtiden men ändå, mer än vanligt nu) så allt är inte ens redigerat. Ups. 
 
För att vara någolunda logisk i allt så tänkte jag börja med att visa några bilder från mitt födelsedagsfirande hemma på stenhusgatan. Mamma & Meja bakade sju sorters kakor, jag garnerade tårta & folk skämde bort mig med presenter. Bäst.
 
 

Livet & PressfotoHej från tröttmössestugan!
De senaste veckorna har varit alldeles tok-kaos med grejer att göra och igår var vi på examensfest för Ellinor i Höganäs, urkul, men slitigt idag :) så nu har jag dragit igång en film & ska redigera lite jobb. Och käka chips framförallt ehe. 

Bilderna här ovanför är från en pressfotografering med Jeremy för hans företag. Hade inga andra kamerabilder att visa från mobilen. Och i dem där byggnaden brukar jag hänga och tentaplugga hehe.

Åh förresten! Jag trivs som fisken i vattnet på jobbet på TetraPak om jag inte sagt det, SÅ kul! Kram tillsvidare!