Lyxiga örngott

 
Alltså kolla mina nya örngott!!! Eller våra menar jag såklart.
Emma von Brömssen (typ universums coolaste mönsterdesigner) har samarbete med Hemtex och jag var inte sen att hänga på låset idag. Två örngott & en bordstablett kunde jag faktiskt unna mig. Sen när jag kom hem hade jag paket att öppna, nämligen med te (!) som jag ska testa åt buzzador. Så nu har jag och missarna haft photosession haha. Men nu ska jag käka något innan jag fortsätter städa. 
#buzzador - #emmavonbromssen - buzzador - helig birma - hemtex - katt - lipton

Labyrinthylla, kattunge & retrogrejor

Hej gänget. Sugna på lite bilder på min hylla med typ världens finaste innehåll? Tror mamma har sponsrat med typ hälften. Minst. Lite Mymlanbilder också bara för hon var söt när kameran åkte fram.
 
 
Jag har inga jobb att boka in mig på helt plötsligt så jag hinner med lite annat. Pysslar med mammas festinbjudan och hjälper en kompis med layouten till hennes CV. Och städar. Hej vet ni förresten, jag är redan bokad till två bröllop i sommar! Åh det får gärna gå fort till sommaren.
 
 
Rörigt inlägg kanske men nu ska jag resa mig ur soffan och plocka ner universums jobbigaste katt från köksbänken. (Mattias varför diskar du inte stekpannan direkt????) I-landsproblem kanske men sambo-katt-familjsproblem lika väl. 

Åka tåg...

...är inte kul idag. Gu vad tiden går långsamt. Jag försöker mig på att kolla serie under tiden men internet mår väl inte jättebra kanske så det är segt. Inte ens sugen på godiset jag har med heller. Vill bara heeem. Pappa ska hämta mig i Linköping om 50min. Sen ska jag fjäska in mig hos Lily om att få hämta henne på frita tidigt imorgon så vi kan leka lego och sånt viktigt.

Jag fick rosor på allahjärtansdag. *typ tårögd* och Mymlan sötsover massor. Mycket roligare bilder än så blir det inte. Jo sjukt bra bilder från ett jobb i fredags! Studentmiddag och eftersläpp. Jag fotade med blixt en hel kväll och är SÅ nöjd med bilderna. Men det är ju inte skitkul för er haha.

Nej nu ska jag dricka Ramlösa och spela Alfapet på mobilen.