Mot Sverige nu!

Kastar in en hel hög mobilbilder från Gdansk. Så himla nöjd med resan! Tog dock mest bilder första dagen haha. Nu längtar jag till att få knåpa med kamerabilderna! Sitter redan i gaten för att gå på planet till Malmö. Och där väntar taxi. Och i Lund väntar missarna och sängen! 

Tussar & fullt upp & bus

 
Hej gänget.
Sååå jag var på konsert i helgen. Pappa hade teknik på Gavin igen och fixade in mig & Meja. Bästa bästa Gavin, jag vet ingen så musikalisk! Mamma & Lily var i Göteborg också under dagen så familjehäng för hela slanten blev det! Haha. Så åkte jag med hemhem till åtvid under natten och träffade mormor & morfar och farmor en snabbis. Hetsig helg ja! 
På torsdag åker vi till Gdansk med mina föräldrar, Mattias föräldrar & Lily. Så himla kul!! Under tiden bor Margit med tussarna här i lägenheten. Och sen är det valborg, vårruset, Mattias födelsedag & vi får massa besök! Har så mycket att se fram emot att jag inte vet när det var så senast! Men först: städa lägenheten inför lägenhetsvärdering. Men den storyn tar vi en annan gång hehe.

Systerdöttrar i Näkna

 
Hejsan gänget. Här kommer ett till tidsinställt.
Åh, för ett bra tag sen var vi hemma hos de här godingarna & agerade barnvakter för en kväll. Kameran var med!