Söndag!Hellu. Jaja jag är lugnare idag haha, inga hysteriska utbrott här inte! Vi har varit och shoppat lite, käkat pannkakor till frukost & lasagne till lunch, hemgjorda chokladbollar till fika. Lyxat helt enkelt! Ibland får man, synd bara ett det där ibland har hänt alldeles för ofta här på sistone haha! Imorgon drar det igång igen, och jag har en ny kurs! Estetik. Hur sjukt!? Undrar vad jag ska få filosofera om där... Sen på söndag kommer farmor & farfar och hälsar på! Ska bli kanon, så har jag någon att bjuda på fika med haha. 
Nu: sängen! 

Såna saker jag inte gillar att erkänna

 
Jag vet, jag vet. Min blogg är den absolut tråkigaste som finns nuförtiden. Vet att det nog bara är jag (& mami!) som gillar alla mina växter & tjafs haha. Men jag är mest stolt att det överhuvudtaget ens existerar en blogg i mitt namn nu. Jag kommer iallafall tycka sånt här är liiite kul att titta tillbaka på sen ;) Det är så himla mycket just nu... Tentorna går inte riktigt som jag vill & inte hinner man andas efter det heller, direkt på måndag drar det igång igen! Nya kurser, nya tentor. Måste bara hitta tillbaka till någon slags plugg-ro och sluta gömma mig vid serier på datorn... Att prioritera annat är något jag är alldeles för bra på, jag vet... Typ idag: har kollat x antal serieavsnitt & pysslat med de här bilderna & tillochmed bakat en kaka. Bara för att jag inte vill tänka på tentan imorgon... Någon trevlig erfaren får hemskt gärna skriva en bibel om hur man bäst pluggar på en ingenjörslinje & berätta för mig att jag kommer att klara det. Japp. 
 
Men nu, hörni, nu ska jag faktiskt städa! ...och försöka läsa lite ekonomi, lovar. Puws.
1

KöksbordHejhej. Idag är jag dönervös för imorgon påbörjas nämligen den här terminens första tenta-race. Och jag måste kunna massor om komplexa tal & integraler... Bah jag håller SÅ tummarna för att tentan är ovanligt lätt med bara sånt jag har stenkoll på. Tyvärr är det inte precis standard...

Och ja, tydligen har jag bara bilder från mitt *HOST* vårt köksbord menar jag. Det är ganska hemtrevligt och fint där nu förtiden med alla växter & nycklar & sånt. I like!