Plant-utvecklingLade upp de översta bilderna för ett tag sen och sprang precis en runda för att fota samma plantor igen, och jag tror ni ser skillnaden hehe. Normalt folk tar före- & efterbilder på sina kroppar men jag tar på mina plantor haha! Dessa grejer gör mig så glad!

Nu ska jag återgå till min öl & godis här hemma och passa på att umgås med min sambo innan det är massor knas på teven som är viktigare än mig ;)

FredagSom sagt - plugg, tennis & träning! Plus en del öl ikväll hehe. Lillebror kom förbi efter en Tyskland-visit med öl & fint sällskap, sen fastnade jag med en trött misse, öl & popcorn i soffan. Bra fredagshäng. Fick med mig lite tallrikar från stan också, det var lite nice, och igår kollade jag Mattias-fotboll. Det var typ allt hehe. 
Nu måste jag verkligen sova för imorgon ska jag kämpa med plugg igen... Japp. Puwsnatt! 

Tentaperiod & träningsperiodLivet just nu: uteträning & långpromenader, tentaplugg & jobb. På repeat. Idag rastade jag sambon (ehum han rastade mig...) med tennis här utanför! Yes det finns tennisbana and i like it! Nu önskar jag bara lite bollkänsla också...