28 augusti och kursstart!

Ja. Om en och en halv timme sitter jag där i skolbänken igen. Eller ja åtminstone i en föreläsningssal! Känns lite knas ändå, det här med att leta kurslitteratur till bästa pris igen, att kånka på tunga väskor & matlåda. Men jag är taggad! Vill få lite ordning på saker och ting igen, de här senaste 1,5 åren har varit kaos. Ju. 


Ja lite struktur på vardagen blir nästa projekt. Mitt extrajobb har visat sig behöva mig mycket mer än vad jag tror jag klarar av samtidigt som heltidsplugg så det måste jag också ta tag i. 


I övrigt händer det lite väl mycket nu, med en släkting på sjukhus (❤️!!), en bröllopsfotografering i helgen med massor bilder att redigera, underbemannat jobb & kursstart. Helst hade jag velat måla om i sovrummet typ nu också haha men det får vänta... 

På tal om bröllopet så är jag i extas över bilderna därifrån. Finaste fina Julia & vilken dag! Vi hörs om det en annan dag... mellan allt annat haha. 

Kram på er!!

En Amanda i klänning & selfies med mami

Japp, jag tror faktiskt aldrig jag haft så mycket klänning som den där helgen. På bröllop, i Källvik & på grillkväll med brudarna.
 
 
För lite drygt en vecka sedan var jag hemhemma på Stenhusgatan, åkte på diverse loppisrundor & roadtrips med mami, träffade en massor bästisar, badade i poolen i Källvik & inte minst... fotade bröllop! Min gymnasiebästis Jonathan gifte sig med sin Anna och jag fick vara med nästan hela dagen. Världens bästa Sofia sjöng så vi blev tårögda allihop & jag fotade rekordmånga favoritbilder. Så himla härligt var det! De bilderna kommer i ett eget inlägg... eller två...
 
Men först blir det mekanik-plugg för hela slanten. Ja för det är vad jag lägger min tid på nu. När jag inte prokrastinerar och börjar städa istället...hm.

Helsingborg

Det skiftar ganska mycket i uppdateringarna här ni... haha. Nu kommer kanske en bomb igen. Om jag orkar pussla ihop collage. Och om inte Mattias GoT-avsnitt tar slut nu och jag får lite sällskap hehe. 
 
 
Good news. Eller dåliga i min värld haha. Mattias hittade annat att titta på så... bildbomb coming upp! De här är från Helsingborg när mina päron & Lily var här och bjöd på middag & hotellvisit. 
 
 
Hallå kan vi diskutera det faktumet att min lillasyster fyllde  S J U  Å R  i helgen? Lillskiten som somnade i min famn första gången jag höll henne? Och jag vägrade släppa henne förrän vi kom till bilen... Det lilla knytet börjar förstaklass nu! Crazy.